Julia Caesar

Få personer har undgått sidan Snaphanen hoppas jag, men jag skulle vilja tipsa om de böcker som författarinnan (?) skrivit och även be er att läsa den recension som Expressens Ulf Nilson skrivit om boken "Världsmästarna".

Boken är den granskning av den svenska mångkulturen och invandringspolitiken som media borde göra men inte gör. Boken inleds med en hårdhänt uppgörelse med Julia Caesars egen yrkeskår, ”De apatiska journalisterna”. Det här är några av de ämnen som Julia Caesar tar upp i boken:

Ett förändrat land. Om föraktet för det svenska, sorgen över ett förlorat land och hur Sverige blev en fristad för minst 1 500 krigsförbrytare och terrorister, bland annat Saddam Husseins giftkemist.
Hur Sverige blev världsmästare i godhet.
Människosmugglarnas marknad och asyllotteriet.
I tre kapitel granskas asylpolitiken, människosmugglingen, de så kallade ”ensamkommande flyktingbarnen” och anhöriginvandringen.
Ideologin och dess verktyg. De ideologiska rötterna till det eniga riksdagsbeslutet 1975 om att förvandla Sverige till ett mångkulturellt land analyseras, liksom diskrimineringsombudsmannens (DO:s) verksamhet.
Integrationsfiaskot. Om bidragsförsörjda etniska enklaver, svartjobbande imamer och import av analfabeter.
En totalitär ideologi. Islamiseringen av Europa och Sverige i synnerhet.
Importerad kriminalitet. Den kraftigt ökande våldsbrottsligheten och försöken att mörklägga den.

Inget svenskt bokförlag har velat ge ut boken. ”Världsmästarna” är en bok som inte är önskvärd i Sverige. Författaren ger därför ut den på eget förlag. Den kan beställas här: http://booksondemand.e-butik.se/?artnr=2044

Här är Ulf Nilsons recension om boken "Världsmästarna": Sverige är på väg åt helvete!
”Fler ministrar borde gråta” är en samling knivskarpa politiska krönikor om tillståndet i Sverige en bit in på 2000-talet. De är icke önskvärda rapporter om en verklighet som vi aldrig får läsa eller höra om i massmedia. Det är många som hittat till journalisten Julia Caesars krönikor på Snaphanen sedan de började publiceras i april.

Den stora uppmärksamhet och läsartillströmning krönikorna har rönt, har gjort att författaren har beslutat att ge ut ett urval av dem i bokform för att även nå dem som inte är bevandrade i datorernas värld. Boken går att beställa på denna länk: http://booksondemand.e-butik.se/?artnr=2049.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0