Kära läsare!

  Era kommentarer och reaktioner får mig att häpna! En person har begått en fruktansvärd handling gentemot en ung, vacker svensk kvinna som hade framtiden för sig. En man sitter anhållen för detta mord, och hans bakgrund är föga förvånande. En fördom är bara en fördom, så länge den inte är bekräftad och sann. Men, är den det så är det inget annat än en sanning. Det är att inse verkligheten, det är att vara realist. 

  Svenska män begår oftast inte den här typen av handlingar, svenska män har inte det här tillvägagångssättet. Och NEJ, alla människor är inte lika mycket värda. Det är en romantiserad tanke som vi blivit indoktrinerade i enda sedan barnsben. En bestialisk våldtäktsman från långt-bort-i-stan är INTE lika mycket värd som en ung, svensk, vacker och ambitiös kvinna.

  Nu talar man inte längre om huruvida utländska män är överrepresenterade i våldtäktsstatistisken eller inte, det är bevisat både genom statistiska siffror och professurer. Nu talar man istället om dessa mäns integritet och att det är de som är de största offrena. Offer för svenskarnas (!) fördomar. Ilskan över denna offerroll och att vi inte öppnat upp famnen och plånboken tillräckligt mycket, rättfärdigar tydligen då att de våldtar och skändar. 

  Jag har alltid ställt upp för människor i min omgivning, och vet att jag till min läggning är oerhört sympatisk och enligt många till och med lite väl godtrogen. Det finns många vänner och bekanta som har samma personlighetsdrag. Men vad vi också har gemensamt är bestörtningen över de orättvisor som finns i samhället och att skulden hamnar hos dem som ifrågasätter dem. Är det vi som ska klandras?

Kommentarer
Postat av: Anonym

Jo, svenska män begår också den typen av handlingar, fast alla vet att de är de utländska som begår flest brott per antal och de grövsta brotten.

Jag tänkte på en gång att det var en invandrare när jag läste nyheten först, inte så förvånande!

2010-09-30 @ 19:46:05
Postat av: Peter

Hej jag ville bara säga att du verkar vara en riktigt klok kvinna och det du skriver är så jävla bra om detta med invandringen , sd mm hoppas du blir hörd så det snart händer någonting innan det är för sent. Mord o våldtäkter varje dag och man är så rädd att någon anhörig ska råka ut för något sånt!

2010-10-01 @ 13:25:24
Postat av: Anonym

Han som mördade Engla var en trevlig svensk man. Fler sådana i samhället. Mysiga farbröder. Låt dessa jobba på dagis

2010-10-01 @ 17:44:57
Postat av: Fredrik H

Nej han som mördade Engla var ingen trevlig svensk man, det är ingen som försöker påstå, alltså bara en onödig skitkommentar från dig. Personer som Englas mördare borde enligt mig skjutas oavsett om han är svensk eller ej.Men fråga dig själv varför media lyfter fram Anders Eklund och Hagamannen i enormt mycket större utsträckning istället för också utländska våldtäktsmän som är extremt mycket vanligare.

2010-10-02 @ 09:23:48
Postat av: Anton Assarsson

Först och främst: Fanatiskt bra blogg!”Svenskar också begår brott”. Ja, men de gör det i sitt eget land.

2010-10-04 @ 19:04:46
URL: http://labarum.wordpress.com/
Postat av: Anonym

Till kommentaren ovan:

Har svenskar mer rätt att begå brott i Sverige än invandrare tycker du?

ag tror inte det spelar någon roll för den person som blivit mördad om det var en svensk eller inte som gjorde det.Utlänningar som begår brott ska utvisas, men skötsamma invandrare har lika stor rätt till Sverige som alla andra.2010-10-05 @ 22:52:22
Postat av: Fredrik H

´Till komentaren ovan:

Nej svenskar har inte mer rätt att begå brott i Sverige, men dom svenskarna är vårat ansvar. Varför ska vi ansvara för invandrant kriminella idioter?Du menar på fullaste allvar att alla människor har lika stor rätt till Sverige som svenskarna har? Lås upp du din dörr också, jag ska ha lika mycket rätt till ditt hem som du har.

2010-10-06 @ 21:47:31

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0