Sveriges mest politiskt inkorrekta krönikör i PK-media

Bra märkligt att man blir förvånad när man läser något vettigt i etablerad media, men så blev det när jag läste Ulf Nilsons krönika i Expressen igår kväll. Jag rekommenderar starkt att läsa den, länka gärna till krönikan och låt människor som inte redan är "frälsta" läsa denna. Jag vet själv att jag försökt få vänner och släktingar som inte är nationalistiskt sinnade att läsa texter av olika slag, och av någon anledning så är det alltid det som står i etablerad media som biter mest på dem.

Jag har redan tidigare länkat till en krönika som Henrik Johansson skrivit. Jag håller fast vid att den är det absolut bästa jag läst. Inte för att det egentligen är något nytt under solen, utan för att han pekar på självklarheter ur en synvinkel som även den mest mångkulturvurmande kulturtanten skulle förstå och se problemen i. Frimodighet är en blogg som antagligen sjunger för kören, det vill säga har läsare som till större delen redan är nationella. Men det jag och bloggen vill uppmana till är just frimodighet bland er läsare. Ta obekväma diskussioner, ta debatten och våga visa problemen för den mest motsträvige. Men då handlar det om att göra det på rätt sätt och presentera rätt texter att sätta sig in i. Henrik Johanssons krönika är ett ypperligt exempel på en sådan text. Den kan du hitta här.

Annars finns det också ett intressant och oerhört skrämmande filmklipp där man skickade en reporter från amerikanska Fox News till Malmö. Detta kan du också visa för den som instängd i sin bubbla i ett fint medelklassområde tror att mångkultur är lika med att dansa afrikansk dans som träningsform eller att äta kryddig kebab med kollegorna på lunchen.


Kommentarer
Postat av: *** Johan KARLSSON SCHAFFER***

Sionister kompletterar alla liknande assasinationerna genom lika avskyvärda massmediala lögner. Judiska imperialismen är experimenterade otroligt duktiga på denna blodiga industrin.

¤ Sverige-dominerade judiska agenter festar nu detta otroliga fallet.

- De mördade statsminsitern PALME också på exakta samma platsen, några meter vid sidan.

- Samma taktik, samma yrke, samma lögnfabriker... BONNIERS säljer som smör nu...

- Det sägs att man var väldigt arg mot den konstiga svinet Lars VILKS. Stämmer det att man så himla förbannad skulle då rensa bort svinet istället för begå självmord liknande aktionen.

- Jag håller med dig. Det är inte muslimer, tvärtom sionisten Lars sVINLIKS som förtjänade att sprängs små bitar som sin hundbajs.

- Innehållet av martyrens e-mail förvånar alla makthavandena.

- På vilket sätt?

- Alla muslimer gillar detta innehållet och nästan alla är överens med hela innehållet.

Marilyn MONROE och John F. KENNEDY också mördades av Hamas om man bara tar BONNIERS hjärntävttsmedier på allvar!

"There is nothing stronger than the heart of a volunteer"-Irish proverb

Martyrer lever vidare i hjärtat och minnet av hederliga mänskligheten

Terrorist Israel festar på blodbad i satellitlandet SweCIA Kingdom; "Israel i Sverige", bekräftar f.d. israeliska soldaten Jonathan LEMAN, numera jagar svenskar under falska journalist-id vad den enögda överfascisten Arne RUTH givit.

"Gud ta mitt liv när du bli nöjd med mig. Gud skänk mig ärlighetens ord och handling. Gud jag tillägnar alla mina handlingar till dig. Gud håll mig borta från falskhet". ber martyren liksom alla liknande flesta förföljda Gudtrogne goda männsikor. Må han välkomnas av Gud till sitt finaste utrymmet av paradiset. Den irakiska brorn är en modig vägvisaren åt alla svenska muslimer. Hans filosofi ska upplysa den mörka delen av kontienten. Samtidigt bevittnar vi de snesktalande schakaler&bakomliggande judiska ondskefulla människofiender festar och visar sig vara otroligt glada. Men det varar inte i evigt. Hoppas kommer Jesus&Mohammed profetern och tusentals HITLER som deras armé så att komplettera alla martyrernas uppgifterna. Amen!

"Det gynnar inte islam"

Ordföranden för Svenska kommittén för kunskap om profeten Mohammed, Hassan Mousa, fördömer attacken. Han också har rätt. Det är inte någon bästa metod att gynna troende folket. Men vad finns något annat kvar att lycka gå ur detta sionistiska mörkret?!

JIHAD ÄR INTE TERROR! Det är terror vad satanen begår mot mänskligheten... Det är terror den sionistiska medien ständigt manipulerar och hetsar okunniga svenskar mot muslimer. Det är terror att Expo civilklädda Mo$$ad grenen som förföljer/utpressar/registrerar/eliminerar intellektuella av svenska patrioter; det är som skulle åtgärdas av hederliga ansvarstagande i polismyndigheten. Finnes det en enda som fängslades av Expo? Nej! Varför? Inget svar! Vad är den sanna orsaken att sanna terrorister går och begår allt-i-allo såhär otroligt friare sättet?! Då rekommenderas att Svenskar också startar en riktigt avgörande elimination aktion mot judar liksom samma modigaste kaliber som Jihad!

Stockholm's martyr Taimour ABDULWAHAB föddes i Baghdad i 12 december 1981 och hans familj blev tvungen att komma till Sverige då deras lan ockuperades av judestyrda imperialistiska

Tills mänskligheten besegrar den sionistiska imperialismen!

Tills det avgörande förödande slaget når sitt heliga slutet mot detta ondskans judaiserade odjuret!

Mänskligheten ska övervinna NWO-Imperialismen!

¤#¤

** Johan KARLSSON SCHAFFER**Postat av: Rickard

Skrev också ett inlägg om Uffes krönika. Det är bra att fler gör det. http://enannandelavsmedby.blogspot.com/2010/12/uffe-har-ratt.html

Det finns även en film som väldigt bra illustrerar den muslimska invandringen: http://www.youtube.com/watch?v=B_phl4PW0oQ

2010-12-16 @ 16:03:27
URL: http://enannandelavsmedby.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0