2010 – Ett år av svenskfientlighet och svenskhat

Etablerad media, svenskhatande politiker och av dem indoktrinerade svenskar har sedan länge påstått att ordet ”svenskfientlighet” är ett icke-ord. Att fientlighet och hat mot svenskar är överdrivna termer för de brott som gång på gång upprepas mot etniska svenskar och personer av nordiskt ursprung. Tyvärr, är inte detta hjärnspöken hos övertygade nationalister. Detta är den verklighet du lever i. En verklighet och ett land till så fyllt av hat och förakt mot sin egen ursprungsbefolkning att man på ett destruktivt och självplågande sätt gör skada på sitt eget folk. Genom media och maktens uppvigling är det de som är ytterst ansvariga för misshandel och mord på vårt folk. Både fysiskt och psykiskt.

I slutet av mars slog den 23-årige libanesen Ahmad Akileh ihjäl 78-åriga Inger Wickman på en parkeringsplats i Landskrona. Inger och hennes man Sven hade tutat på honom för att han stod i vägen med sin bil på den parkeringsruta de hade tänkt parkera. Det räckte för att Ahmad Akileh skulle misshandla Inger och därmed också ta hennes liv. Straffet blev fängelse i knappt två år och 42 000 kronor i skadestånd till Ingers man, Sven.

I maj mördades den 16-åriga flickan Beatrice Fredriksson av sin kurdiske pojkvän Barzan Kamal Othman Khoshnaw. Motivet sades vara hedersmord, då han trodde att flickan var gravid och väntade hans barn. En omöjlighet för honom, vilket gjorde att han angrep henne med kraftigt strypande våld mot hennes hals. Även med mycket kraftigt våld i form av sparkande våld och slag mot hennes huvud, hals och överkropp, samt genom att kasta henne mot ett stort stenblock. Till följd av allt detta hade hon erhållit sådana skador att hon avlidit till följd av dessa. I och med denna händelse gjorde han samtidigt sig själv och sin familj en stor förtjänst. Eftersom Barzan vid mordet inte hade permanent uppehållstillstånd så kommer den processen att avbrytas, och uppehållstillstånd utfärdas för mördaren och hela hans familj. Detta är vad principen om verkställighetshinder innebär.

Patric John Seavers, även han av utländskt påbrå, mördade sin svenska 2-åriga styvson i mitten av juli. Han hade vid upprepade tillfällen tidigare misshandlat pojken, en gång så allvarligt att han bröt armen. Den svenska kvinnan som var pojkens biologiska mamma och sambo med Patric hade intet ont anat. På morddagen i juli hade mannen misshandlat pojken så svårt att han hade kraftiga inre blödningar och till slut avled av skadorna, allt medan mannen själv satt och spelade tv-spel.

I början av september mördades den 30-åriga Kenny Malmberg på en fest av en invandrare i samma ålder. På festen hade det blivit en dispyt mellan Kennys vän och invandraren. Tumult uppstod, och det slutade med att Kenny blev knivhuggen bakifrån av invandraren och avled sedan till följd av de skador han fick.

Samma månad var det dags igen, den 27-åriga Elin Krantz bragdes om livet när hon skulle hem efter en utekväll i Göteborg. Den 23-årige Eprhem Tadele Yohannes hade börjat med att antasta Elin och en väninna till henne på spårvagnen. Väninnan gick av på en tidigare hållplats och spårvagnschauffören kastade av Eprhem, men han lyckades ta sig på spårvagnen igen och såg till att Elin Krantz aldrig kom hem. Senare hittades hon svårt sargad i ett buskage. Hon hade misshandlats och torterats så grovt att det var svårt att identifiera henne.

Året har varit ett år fyllt av bestialiska mord, allvarliga misshandelsfall, råa åldringsrån och brutala våldtäkter på allt från 8-åriga flickor till 80-åriga damer. Tyvärr är 2010 det år jag kommer att komma ihåg som ett år av svenskfientlighet och svenskhat, men det är nog nu, det är dags att slå tillbaka!

Du har nu ett val – Det är dags att resa dig och stå upp mot det svenskfientliga våldet. 


Kommentarer
Postat av: the child

coolt! :D

2010-12-08 @ 23:22:48
URL: http://mittparty.blogg.se/
Postat av: GUESS WHO?!

- tummen upp!

2010-12-08 @ 23:39:28
URL: http://dajeroma.blogg.se/
Postat av: Realisten

Mycket bra skriver, tummen upp för dig. Alla till Salem. Nej, till svenskfientlighet!

2010-12-09 @ 14:49:34
Postat av: P4tri0t

Ja vad ska man säga.... Det är inte så konstigt att folk röstade in SD i riksdagen...Överallt ser man tydliga bevis... Det mångkulturella samhället fungerar INTE! Vi svenskar ska TIGA om allt och acceptera läget! Säger man nått om invandrare som inte är 100% positivt så är man ju "rasist"... Trots att det man säger är sant. Fakta! Fakta gör en inte till rasist! kanske kan jag verka lite aggro mot invandrare... Men det ska ni veta.. det är bara mot de invandrare som inte sköter sej.

Jag är trött på att problemen med kriminella invandrare ska sopas under mattan, när man gång på gång läser och ser på tv om allt skit de utsätter oss svenskar för! Kolla bara på Efterlyst! Gärningsmannen heter oftast INTE Svensson i efternamn! Men att ge sej på en Svensson är oftast inga problem, eftersom offren oftast är svenskar. De skulle aldrig falla dom in att råna, våldta eller misshandla någon av "sina egna".

Jag spyr snart på allt! O så kallas man rasist om man inte gillar dom?! Är det så konstigt att man inte gör det då? Dessa handlingar väcker ju ilska mot dom, och att man vill ha en stadigare invandringspolitik! Det får f*n inte bli värre än vad det redan är. Om man ökar invandringen.... hur kommer utsikten för Sveriges framtid att se ut då? Knappast tryggare!

Jag hoppas verkligen att flera svenskar vaknar upp med tiden och slutar dalta så j*vla mycket mot invandrare som begår brott och uppträder respektlöst mot oss svenskar! De som kallar oss "svennejävlar", utsätter oss för brott som kan skada en både psykiskt och fysisk. ja de kan t.om mörda en svensk utan att bry sej eller få dåligt samvete, .... Varför försvara dom?!

Dom som kommer hit och utsätter oss svenskar för alla möjliga hemskheter borde ju kastas ut ur Sverige med huvudet före! Utan tvekan!Det är dags att stå upp för Sverige och svenskarna nu! Vi ska ha all rätt till trygghet i VÅRAT land!

Jag hoppas att SD får flera väljare 2014!

Man är inte rasist för att man inte har någon lust att försvara dessa kriminella, svenskhatande svin!

Låt SD få finnas kvar och växa!

Mardrömmen om svenskarnas öde måste få ett slut nångång!Tack för mej!

( Kärlek åt svenskarna!)2010-12-12 @ 18:01:16

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0