Ett tyst medgivande är också våldtäkt

Många tjejer och kvinnor upplever en stress och press över hur de förväntas att vara. Knappast är det männen som kan eller ska beskyllas för detta. Det är det sexistiska konsumtionssamhälle vi lever i som gjort att tjejer och kvinnor känner den här stressen och pressen. Att räcka till, och att leva upp till förväntningen av den perfekta kvinnan - madonnan och horan i ett väl förpackat format.

Liberalism är lika med ondska, liberalism är varken frihet eller jämlikhet. Filosofin är av ondo, och skapar inte bara ett dåligt samhälle. Den skapar dåliga människor – i synnerhet dåliga kvinnor. Detta för att kvinnor följer makt och kvinnor följer trygghet. Det ligger i vår natur. På grund av det sjuka samhälle vi lever i så håller makten och dekadensen varandra hårt i hand, där de kastat ett halsband av hedonism kring vår hals och håller hårt och krampaktigt i kopplet. Att följsamt låta oss ledas är lättare än att streta emot.

Konsumtionshetsen har lett till att vi svenskar inte bara, problematiskt nog, konsumerar materiella ting. Den har lett till att vi konsumerar människor. Genom villkorslöst sex och att man med detta slösar med sig själv så är man del i det vi så hårt föraktar. Villiga kvinnor blir produkten, där utbudet kommer alltid att styras av efterfrågan. En ond cirkel - liberalismens filosofi. Som nationalister, eller vad vi nu väljer att kalla oss, är vi inte sena att fördöma våldtäkter. Missförstå mig inte. Självklart är detta något som i alla lägen ska fördömas, förkastas och visa brinnande avsky mot. Men våldtäkter handlar inte alltid om ett överfall i en mörk skog eller att bli inträngd i en mörk port. De vanligaste våldtäkterna handlar om ett tidigt skede i dejtandet eller kanske sena krogkvällar . Jag pratar om det tysta medgivandet, som också är våldtäkt.

Låt säga att en kvinna varit förtjust i en man under en längre tid. Hon tycker att han har allt och lite till. Han visar ett begynnande intresse, och bjuder ut henne på ett par dejter. Efter ett par gånger blir det till slut att de bestämmer att ha en filmkväll hemma hos honom, och de börjar kyssas lite lätt. Han känner att något väcks inom honom, och blir mer och mer påstridig. Kyssarna blir djupare och hon känner att det inte riktigt känns som hon trott och hoppats. Men hon kysser honom lika djupt, hon vill ju inte framstå som ointresserad. Han börjar knäppa upp hennes blus, varpå hon skruvar på sig obekvämt och lätt flyttar bort hans händer från sin kropp.

– Jag tycker verkligen om dig, säger han och stryker henne över kinden och håret. Anspänningen i henne släpper en aning och kyssarna återgår till vad de var en stund innan. Han gör ett nytt försök att knäppa upp hennes blus, och den här gången låter hon honom göra det. Han tycker ju om henne och hon vill ju inte framstå som tråkig. Någonstans är hon medveten om att hon är utbytbar. Precis som en mobiltelefon eller en tröja. Hon vill vara rolig, fantastisk och avslappnad. En kvinna á 2010 släpper till!

Efter en stund står hon halvnaken på hans vardagsrumsgolv, han tar hennes hand för att leda henne mot sovrummet. Det är kallt i rummet och kylan gör att hon får knottror på armarna. Hon mår lätt illa, det känns fortfarande inte bra. Men hon skjuter bort den känslan och följer honom in till sovrummet. Med en lätt knuff landar hon på rygg i sängen och känner obehaget stiga inom henne. Hon tycker om honom. Men hon vill inte. Inte nu. Han kastar av sig sina kläder och kryper ned under täcket med henne och tar aggressivt på hennes kropp. Hon låtsas uppskatta det, hon vill ju inte såra honom. Han ber henne göra saker som hon inte vill göra. Men hon gör det ändå, då hennes undermedvetna elakt ropar att hon är utbytbar.

Efteråt lägger han sig på sidan och snarkar högt. Hon sätter sig på sängkanten och känner hur illamåendet står henne upp i halsen. Ögonen är tårade och hon känner sig smutsig. Hon krånglar på sig kläderna och plockar ihop sina saker. Sakta genom natten går hon hem och känner hur tårarna bildar ränder längs hennes kinder.

Mannen i just det här exemplet bör inte klandras, det enda han kan beskyllas för är kanske att han varit lite påstridig. Kvinnan sa inte nej, och visade knappast att hon egentligen inte ville. I lagens mening är detta inte en våldtäkt. Men, det exemplet visar är att den här kvinnan våldtagit sig själv. Genom att göra något hon inte ville. Genom att inte säga stopp eller nej. Att inte vara stark nog i sig själv gav honom ett tyst medgivande, och det är i mina ögon också en våldtäkt.
Där det är hon själv som är ansvarig.


Kommentarer
Postat av: Thronstahl

Mycket bra inlägg. Den marxistiska sexuella revolutionen har sedan 60-talet istället för att förbättra kvinnors situation som den påstod sig göra snarare försämrat den avsevärt. Kvinnosynen bland män jag själv känner väl skrämmer mig, och hela retoriken kring hur ett känslolöst "knull" fulländar en helg är vidrig. Tjejer luras in i det hela också, och får ta den absolut största emotionella skadan. Kondomer delas ut till 12 åringar och den som höjer rösten är moralist och idiotförklarad. Ett promiskuöst leverne (gärna med båda könen) i kombination med preventivmedel sägs ge ett bra och friskt liv samtidigt som HIV och liknande ändå sprids alltmer.

2010-12-22 @ 22:42:46
Postat av: Brandr

Det Thronstahl beskriver är ett döende folk. Sådana människor kan inte föda upp livskraftiga avkommor. Den ideologin kommer därmed att utrota sig självt, ihop med alla anhängarna.

2010-12-25 @ 23:12:54
URL: http://brandr.motpol.nu

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0