Tänkvärt

"It is easier to believe a lie that one has heard a thousand times
 then to believe a fact that no one has heard before."


Kommentarer
Postat av: Mattias

Jättebra citat. Väldigt få människor kan se sanningen när man aldrig fått tillräckligt med fakta för att kunna se den. Vissa klarar nog dock av att förstå att lögnen är en lögn.



Trevlig blogg förövrigt! Alltid trevligt med kvinnor som vågar vara kvinnor utan dumfeminism, och som dessutom sätter värde i sitt eget folk. Ska försöka följa din blogg... har lagt den i favoriter. :)

2010-08-23 @ 21:08:23
Postat av: Frimodighet

Så sant. Men det är få som inser, eller vill inse vad som är lögn också. Det är inte lögnen som gör mest ont, det är insikten om sanningen som är mest smärtsam för många...



Roligt att höra att du gillar bloggen!

2010-08-24 @ 11:45:23
Postat av: Lillemor Gomez-Adlercreutz

Jag tror inte att du inser hur rätt du har. Vi här i Europa har i tusen år fått höra hur överlägsna vi är alla andra människor som inte är från Europa. Människor här i Europa har också sedan tusen år blivit indoktrinerade i det fascistiska mantrat om att man tillhör något slags konstruerat begrepp så som "folk" eller "ras", och att man ska vara "stolt" över det. Gud så fånigt.



Men när sådana som jag och mina röda partikamrater helt plötsligt kommer och förklarar hur detta bara är sociala konstruktioner (det är väl ingen skillnad på dig eller en svart man från Ougadougou i Afrika( http://draktbyra.brage.huset.fi/images/Bilder/bergo.jpg eller http://www.chemspider.com/blog/wp-content/uploads/2009/01/african_beauty_2.jpg )? Vi är ju alla människor), och att man istället är en klass, en arbetarklass (eller ja, det finns visserligen en annan klass till, borgarfascisterna, men meningen är ju att dom inte ska finnas till så länge till), då vill inte människorna tro på det. Som sagt, du inser inte hur rätt du har i denna sentens du har lagt upp.



Mvh



Lillemor

2010-09-03 @ 23:42:00
URL: http://batikhaxan.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0