Sexåringar får lära sig dansa strippdans

I dagens Metro kan vi läsa om att vansinnet nu har nått sin mest absoluta gräns. På Östermalm har strippdansklubben Dancing Queen beslutat sig för att dra igång en strippdanskurs för barn mellan 6-11 år. De får lära sig att dansa till sexig musik på golvet och med stången som redskap. Enligt ägarinnan till dansstudion är det omåttligt populärt i USA just nu med så kallad "kids pole dance", men man vill inte kalla det för sitt sanna namn i Sverige då detta kan väcka uppseende. Istället har de valt att låta kalla danskursen för "kids acro", trots att innehållet är detsamma som den amerikanska föregångsmodellen.

För mig och i min värld så är det helt sinnessjukt att ens komma på den här idén. Barn ska vara barn och det finns en stor mängd olika danser för barn som är intresserade av just dans. Det här är bara oerhört vulgärt, och det är knappast förvånande att det är just på Östermalm som man valt att dra igång detta. Barn blir vuxna alldeles för fort och kraven kryper ned i åldrarna. Inte nog med prestationskrav i skolan, materialism och utseendefixering. Nu ska flickorna kunna dansa sexigt på klassfesten också. De ska åma sig sexigt till amerikansk mainstream-musik, iakttagna av generade pojkar mitt i bland popcorn och hallonsaft. Fy fan.


Kommentarer
Postat av: abc

Barn blir vuxna för fort? Gapskratt. Om "vuxen" innebär att ha sex och sminka sig, visst. För mig betyder dock vuxen saker som ansvar och mognad, något som det tar allt längre tid för människor att axla (nuförtiden går det hela livet utan att människor någonsin blir vuxna).

2011-01-18 @ 15:34:14
Postat av: Alma

tycker som abc. sex och sexualitet i sig är inget farligt för barn, det är inte oftast så att barn påtvingas sexulitet från vuxenvärlden. tvärtom förbjuds sex för barn oftast, och eftersom de inte har ett naturligt utlopp för sina känslor så dras de förstås till de uttryck som samhället runtom erbjuder som utlevelse och uttryck av något som inom dem Oftast är sant och äkta och finns som ett starkt intresse, t o m tryck. sen så är det förmodligen så att den naturliga fria sexualiteten skulle se ut på ett helt annat sätt än typ poledancing... men det samma gäller då också oss vuxna! vi sitter allihop här i samma båt och försöker lösa denna konstiga skrämmande även farliga sexuella knut vi hamnat i. vissa barns (människors) intresse till sexualitet vaknar först senare, och det är ju jävligt synd om nån så ung hamnar in i "porrighets-världen" pga yttre tryck. det bör vi hindra, men lösningen kommer Inte att hittas via borttryckning av sexualiteten. barn är fria i sin innersta natur. och vi har nåt att gå igenom som oundvikligen kommer på...

skydda barn och vuxna genom äkta information, bra lagar, och riktigt skydd mot våld, tillgång till lek, utlevelse, ärlig kommunikation i en fri ofördömande atmosfär.

Fred<3

2011-10-05 @ 12:30:10
Postat av: Ama

Men jo, det är sant, vi, vår utveckling till sexuella varelser och utrymmet till utlevelse osv är under attack av starka ekonomiska krafter.... inte fan skulle jag vilja att det var såhär! det är inte det jag menar. porren har landat på gatorna och hemmen och äverallt nu.. det är så starka och annars undertryckta & problematiska drifter hos folk som lockas av den, så jag vet inte nåt annat sätt att bli av med den än att fullfylla de verkliga behovena på ett bättre sätt.

2011-10-05 @ 12:37:52

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0