"Sex på kartan"

Nationell.nu rapporterade redan i december om den nya sexualupplysningsvideon som släppts av RFSU i samarbete med UR. Nu har den sänts i TV, och kommer att sändas i repris. Samt att den ska visas för högstadieungdomar i alla Sveriges skolor i utbildningssyfte. Läs mer och titta på videon här.

För egen del klarade jag bara av att titta på halva filmen innan jag blev så äcklad och förbannad att jag inte förmådde att se mer. Jag fördömer och föraktar filmen helt och fullt, och kan inte förstå hur man kan göra en så vulgär och mångkulturvurmande film i utbildningssyfte för så unga människor. Filmen är betydligt mer politisk än vad den är upplysande. Jag hoppas att så många som möjligt, som jag, anmäler filmen och att ni som är föräldrar till tonåringar i högstadieålder tar diskussionen med skolan och med lärarna. Jag skulle aldrig tillåta mina barn att titta på en så vidrig film som denna är, det skulle väl vara i avskräckande syfte om de är tillräckligt mogna för att förstå det politiska budskapet som den här filmen fullkomligen skriker ut.

Vad som också upprört mig idag är inte bara den här filmen, utan också en lång artikel om filmen som jag hittade på Dagens Nyheters nätupplaga. Artikeln hittar du här. I artikeln berättas om Frejaskolan i Gnesta, där man integrerat sexualkunskapen i de flesta skolämnena och inte bara inom ämnet biologi som tidigare varit. En av lärarna berättar inledningsvis att de börjar prata om sex och samlevnad redan i förskoleklasserna, men på ett sätt som är "anpassat" för de yngre barnen. Bland annat att diskutera lämpliga namn på könsorganen. "– Det är skolans uppdrag att hjälpa unga att vara självständiga individer som gör fria val", sade Karina Solax Stridh, jämställdhetsstrateg på kommunen i Gnesta. För övrigt ett väldigt intressant yrke, jämställdhetsstrateg. Undra hur många poäng den kvalificerade yrkesutbildningen i politisk korrekthet som krävdes för att få den anställningen?

Maja och Karina, lärarinnor på skolan, menar på att de försöker vara så tydliga som möjligt i den anatomiska undervisningen. "– Vi vill komma bort från metaforer som att spermier är aktiva och ägg passiva i befruktningsprocessen, eller att mäns och kvinnors könsorgan beskrivs som komplementära. Den typen av beskrivningar tjänar bara till att förstärka traditionella könsnormer och heteronormen". Ja vad säger man? När jag läste detta var jag tvungen att läsa om för att se att jag verkligen läste rätt. Sedan skrattade jag. Ordentligt. Undra om dessa människor verkligen tror på sig själva när de kastar ur sig så sjuka floskler, eller om det är för att de vill få ryggdunkningar på återträffen för de som gick ut lärarhögskolan i slutet av 70-talet? Jag vet inte.

"– I åttan hade vi en övning där vi fick titta på olika ansikten och gissa vilka som var ihop med varandra, berättade Ludvig som är en av eleverna på Frejaskolan. Det fanns inget facit, men efteråt när vi diskuterade insåg vi att ingen har satt ihop två tjejer eller två killar. Det var intressant." Lärarinnan Karina replikerade: "– Här fick ni ju möjlighet att fundera kring hetronormen. Det gäller att göra det på ett roligt sätt, så att barnen får lite aha-upplevelser." Ja det var ju superskojigt! Dumt av ungdomarna att de utgår från kvinna-man när de tänker kärleksrelationer. Det är en förutsättning som ligger naturligt i de allra flesta, då det är i föreningen kvinna-man som vi är skapta och i samma förening som vi har möjlighet att fortplanta oss.

Det som egentligen upprör mig mest med filmen är att den både genom sitt namn och sitt upplägg klart och tydligt visar att man förespråkar invandring och mångkultur. Också på personligheterna hos personerna i filmen så framställs svenskarna som lite nördiga, medan invandrarungdomarna framställs som mer spännande och exotiska. Barnen ska alltså redan i förskoleålder indoktrineras i den "rena" läran. Det är fullkomligen vidrigt att se att genusvetenskapliga och mångkulturella teorier används i praktiken mot försvarslösa barn.


Bilden illustrerar olika konstellationer med man-man, kvinna-kvinna,
 kvinna-man, osv. där de har sex i olika länder och över nationsgränserna...


Kommentarer
Postat av: Tårtan

Fan kan inte se den där filmen den är ju så jävla äcklig och sjuk. Jävla smuts film! De som gjort den borde bli hängda för förräderi och för de försöker smutsa ner våra barns hjärnor!

2011-01-20 @ 20:05:10
Postat av: abc

Det roliga är ju att det där med svenskar och invandrare antagligen endast till en liten del var medvetet manipulerat. De tror själva på vad de gör. Lärarna du beskriver äcklar mig. Själv började sexualkunskapen för mig i 1-3 klass när man var 7-9. Bra det. Jag mår dåligt när jag tänker tillbaka på hur de utnyttjade en.

2011-01-20 @ 20:28:32
Postat av: Martin

Hemskt. Värderelativismen har satt sina klor djupt i det svenska folket. Många reagerar förhoppningsvis på det här och det kanske kan leda till att fler får upp ögonen för hur sjukt vårat samhälle blivit, men svenskarna är så hjärntvättade att de antagligen förtränger det äckel de känner och vi kommer ett steg närmre det normlösa samhälle etablissemanget med dess kulturella marxism så gärna vill se.

2011-01-20 @ 21:17:09
Postat av: Martin

Hemskt. Värderelativismen har satt sina klor djupt i det svenska folket. Många reagerar förhoppningsvis på det här och det kanske kan leda till att fler får upp ögonen för hur sjukt vårat samhälle blivit, men svenskarna är så hjärntvättade att de antagligen förtränger det äckel de känner och vi kommer ett steg närmre det normlösa samhälle etablissemanget med dess kulturella marxism så gärna vill se.

2011-01-20 @ 21:18:41
Postat av: onkel A

återigen ett inslag av det jag kallar omvänd rasism.

allt det som byggts upp under generationer av hårt arbetande svenskar ska rivas ner och förpassas till papperskorgen och ersättas med en kombination av mångkullturellt mish mash och depraverande åsikter.

Svensk ,res dig upp och damma näven i bordet

2011-01-21 @ 20:37:48
Postat av: Jonas arvidsson

Hej! Mycket bra och trivsam blogg här!Jag har en fråga. Jag funderar på om det går att anmäla programmet för brott mot barnpornografilagen, och hur man i så fall går tillväga?

2011-01-21 @ 23:57:52
Postat av: Nationalist

Något dylikt som är relevant vad gäller sexualiseringen av barn. En liten uppdatering om DQ och deras strippdans för barn det skrevs om här tidigare.. Alla hjälp till att detta blir spritt. Media, dvs Bonnierägda TV4, försökte sig på en smutsig coverup av hur sjukt stället faktiskt är efter NU's aktion. Hon som driver stället har även skrivit en snyftartikel på Newsmill..

http://www.newsmill.se/artikel/2011/01/21/metros-felaktiga-artikel-om-oss-har-lett-till-trakasserierSanningen är som vanligt en annan än media försöker göra sken av:

http://www.nationell.nu/2011/01/22/dancing-queen-anmaler-nordisk-ungdom/

2011-01-23 @ 15:25:01

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0