Valspurt

Nu är det bara 12 dagar kvar till valet.
 Det finns massor att göra för den som vill se till att folk röstar "rätt",
 och får upp ögonen för ett vettigt alternativ.
 Från och med idag och fram till valet kommer jag och ett antal personer att VARJE dag se till att folk får upp ögonen, och att synas på många håll i Stockholm.

Vill du hjälpa oss med detta?
Skriv en kommentar i kommentarsfältet så mejlar jag dig!


Kommentarer
Postat av: Henrik

Bor ju som du vet inte i den kungliga hufvudstaden, så jag kan tyvärr inte hjälpa till, men blir ändå nyfiken på exakt vad ni har planerat. Har ni något mer originellt och uppseendeväckande på gång, eller är det mer gammal hederlig aktivism av typen att stå på stan och dela ut flygblad som avses?Du kan ju skriva till mig på Facebook om du eventuellt inte vill offentligtliggöra något här över bloggen. =)

2010-09-07 @ 20:02:51
Postat av: Mattias

Det enda riktiga alternativet? Jag tycker att det finns två... :)

2010-09-07 @ 22:48:02
Postat av: AB

Vad representerar ni då? ND eller SvP?

2010-09-07 @ 23:02:20
Postat av: Frimodighet

Bloggen lyser brandgult! :)

2010-09-07 @ 23:12:54
Postat av: Mattias

Fint! :) Fick mina röstsedlar för "brandgult" igår...

2010-09-08 @ 01:33:47
Postat av: AB

DET HETER ORANGE! LÅT OSS STARTA EN TJUGO SIDOR LÅNG DEBATT OM DETTA! Nej, jag tycker också att det heter brandgult, men här är min korta anledning för att inte rösta det (de äkta och analyserande debattinläggen är tio gånger och längre och antalet timmar som lagts ner på detta tänket är oändligt):För oss djupare tänkare och vetare vet vi de stora problemen med Sverigedemokraterna. Deras sionism, deras kulturnationalism och vägran till att erkänna etnicitet, deras nedåtgående spiral av att överge sina grunder, faran med att de lockar till sig äkta nationella väljare, för stort fokus på Islam, och så vidare. Sett ur detta perspektiv är det en självklarhet att INTE rösta på SD, och det hade jag aldrig trott mig göra, innan den insikt jag fick för några dagar sedan: Det är inte ur detta perspektivet vi kan tolka verkligheten.Faktum är att majoriteten av svenskarna ser, vad vi vet är ett mesigt parti, som extremister, hatfulla galningar, rasister, nazister, lögnare (i och för sig...), anti-demokrater. Det är från deras synvinkel vi måste besegra dem. Vi kan inte på allvar förvänta oss att Sverige, varken etablissemanget eller folket, skulle acceptera ND när de fortfarande vägrar släppa fram SD. Nej, det är sant, som du kritiserar i ett tidigare inlägg, att vi inte kan påstå att SD är en inkörsport för mer seriösa röstade, det är de inte, men de är en murbräcka. För oss bakom bräckan vet vi att den är av gummi då det tydligt står "MADE IN CHINA" där bak, men för de som håller i fortet, folket, ser den mycket farlig ut. På detta sett är SD det enda valet, för det måste först bli accepterad att ens vara fjuttiga kulturnationalister innan ett sant folkligt nationalistisk parti som ND ens kan tänkas vara med i leken, tyvärr.Det är den enda anledningar till att jag kommer rösta Sverigedemokratiskt i detta val.

2010-09-08 @ 19:22:58
Postat av: AB

Tillägg: Det är dock en självklarhet att inte rösta SD kommunalt, iallafall inte runt Södertälje när man läser sådana avslöjanden som gjort på senaste (kriminella involverade och så vidare). Andra bra anti-sverigedemokratiska skrifter som utkommit på senaste:http://www.realisten.se/2010/09/04/ge-oss-sverige-tillbaka/

http://patriot.nu/artikel.asp?artikelID=1588

2010-09-08 @ 19:26:55
Postat av: Frimodighet

Henrik: Det är något stort och uppseendeväckande på gång. Vänta och se!

2010-09-09 @ 00:23:56
Postat av: Jonathan

Hej! Jag vill absolut hjälpa ND nu i valspurten om jag kan, vad är det ni planerar? Hör gärna av dig på mail och berätta. Hälsningar!

2010-09-12 @ 03:12:16

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0