Våldtäkter och pedofili

Under den senaste tiden har vi fullkomligen bombarderats av artiklar och nyhetsnotiser i media om våldtäkter som ägt rum och större härvor av barnpornografibrott och sexuellt utnyttjande av barn har uppdagats. Det har blivit en del av det vardagliga nyhetsflödet att kvinnor våldtas i parker eller av främmande män som de godtyckligt följe med hem. I Aftonbladet idag kan vi ännu en dag i rad se artiklar om kvinnor som våldtagits, nu senast i Örebro. I denna artikel svarar 3 av 4 att de anser att sexualförbrytare bör hängas ut på nätet, vilket jag håller med om. Allmänintresset och preventionen av att barn och kvinnor ska fara illa bör vara det absolut viktigaste.

Oskyldiga barn far dagligen illa och utnyttjas i Sverige för släktingars och andras sjuka perversioner. Idag råkade jag trilla in på denna nystartade blogg: http://vedergallning.blogg.se/
Detta är det absolut sjukaste jag har läst. När jag läste detta mådde jag illa och kände hur ögonen tårades. Personer som dessa är en fara för allmänheten och de absolut oskyldigaste vi har. Desto mer skrämmande är att de här finns på alla positioner i samhället och i alla samhällsklasser. Jag varnar verkligen känsliga läsare!

 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0