Tv-tablå - En helt vanlig onsdagskväll

16:55 Lyxfällan
Samhällets bottenskrap som med stolthet visar upp att de saknar total förmåga att hantera pengar. De medverkande tycks chockas av att man får skulder om man gör av med mer pengar än vad man tjänar. Genomgående är också lönnfeta och förtidspensionerade WT-kärringar som tycks ha en besatthet för att köpa hushållsmaskiner och barnkläder på postorder, medan deras ämne till karl knyter näven i byxfickan och får imma på sina tjockbottnade glasögon i ilskans hetta av att kärringen beställt en femte fritös.

18:00 Förkväll
Tre eller fyra kvinnor med ålderskomplex och för mycket botox som kacklar i rutan om allt mellan himmel och jord. Allt från att intervjua Torsten Flinck med ett förbannat tonårsfnitter till att förundrat och intresserat titta på när deras egen tv-kock kokar snabbmakaroner. Carolina Gynning är förvisso vacker i blickfånget, men så fort hon öppnar käften så vill jag bara skjuta mig själv.

19:00 Biggest loser
Ett gäng fetton på läger som insett att Snickers och Coca cola inte är vägen till beach 2010. Förnedrings-tv på hög nivå när man får följa med dessa som går och smygäter ur små gömmor för att abstinsen efter gräddbullar och hallonbåtar blir för stor. Svett, tårar och några bilringar färre så går någon stackare sedan i mål som vinnare. För att två månader senare ätit upp alla kilon igen.

20:00 Plastikkirurgerna/Bonde söker fru
Här blir valet svårt! Ska du titta på några läkare som är stelopererade i ansiktet och gör karriär på människors självförakt och osäkerhet? Eller ska du titta på ett par bönder med någon kromosom för lite och som tröttnat på att det närmaste de kommit en av motsatt kön är när de ska mjölka kossorna? Du bestämmer!

21:00 Efterlyst
Ett program där syftet är att finna gärningsmän som ännu inte kunnat gripas. Men numera är det rätt ovanligt att signalement lämnas ut. "Vi söker en gärningsman som är 175 cm, hade rödprickiga skor och beige tröja med rutor som var 3x3cm stora men vi har ingen aning om hudfärg eller hårfärg". Vad är då meningen med programhelvetet? Lägg ner Efterlyst och använd Flashback istället för att låta Hasse Aro stå där med allvarlig uppsyn och leka kvasi-polis!

21:55 Kungarna av Tylösand
Dokusåpan som handlar om personer som hade kunnat bli män, men som stannat i tonåren både fysiskt och intellektuellt. Programmet avhandlar allt från karatefyllor, spyor, deltagarnas avföring och sex med ett otal främmande personer. Kunskapslyft på hög nivå, med personer som knappast har några studieskulder. Vår vackra framtid!

23:35 Kvinnor som mördar
Gravt psykiskt störda kvinnor som mördar sina nära och kära. Vanligast förekommande att de med olika medel har ihjäl sina karlar. Kanske kvinnorna i Lyxfällan är potentiella mörderskor om de inte får köpa en sjätte fritös för maken?

00:25 Misstänkt vit man
Självklart måste vi avsluta tv-kvällen med lite indoktrinering i hur hemska vita män kan vara. I denna serie får vi följa dessa män som gjort både det ena och det andra. Vad vore en kväll, så som alla andra tv-kvällar, i dekadensens tv-värld utan att få höra hur otroligt föraktansvärda dessa vita män är!

Kommentarer
Postat av: Walle

Jag tror vi ska vara försiktiga med att döma de som blivit skuldsatta, överviktiga eller de som förvandlats till tomma mänskliga skal. De är en frukt av det samhälle vi låtit skapas. Ränteslaveriet är en del i krigföringen mot vårt folk och det kan drabba även de ansvarsfulla. Problemet ligger högre upp, i de värderingar vi har. Materialismen, masskonsumtionen och den andliga fattigdomen är stora bovar i det hela. Jag tror vi skall vara ödmjuka, istället för att förakta de svaga som nästan är i majoritet så bör vi befria dem och oss själva från detta helvete.

I övrigt håller jag med dig. TV tablån är skrämmande läsning. Det finns ingen anledning till varför svenska nationalister skall ha en TV hemma och dessutom betala för att bli hjärntvättat. Än så länge har jag aldrig mött någon som sagt att de är så starka att de inte påverkas av TVn och att de bara väljer de program som är intressanta ur vår nationella synvinkel utan att ljuga. Så ut med skiten, det är den bästa present vi kan ge oss själva.

2010-10-07 @ 14:10:03
Postat av: Sidabot

Fast jag måste erkänna att jag gillar Bonde söker fru, det är litet gulligt i alla fall, och nära på helsvenskt sett till deltagarna...

2010-10-07 @ 19:49:38
Postat av: Johan Björnsson

Walle: jag tror att Frimodighet mest syftar på det sjuka i att samhället matas och påtvingas detta vältrande i andra människors olycka (förnedringspornografi).Frimodighet: Jag tror att SD:s inträde i Riksdagen (oaktat att de är sionister och sell-outs) har börjat att rucka på de mentala tabun som finns i folks huvuden;http://www.youtube.com/watch?v=tQy99LXHTBQFörsta avhoppet från en högt uppsatt inom Systemet?En av Systemets redaktörer upplevde för mycket kognitiv dissonans av sin prostitution och ringer upp i direktsändning och säger ifrån.Något anmärkningsvärt är att de övriga programledarna ibland hånskrattar åt honom under debatten.Debatten handlar bl a om inbjudningen av en av deltagarna i Kungarna av Tylösand som heter Jockiboi, som har följande hemsida, http://www.jockibois.se/. Varning för dennes hemsida ifall man är pryd.


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0