Once you go black... så blir du våldtagen!

Det är få saker av det man läser dessa dagar som förvånar en. Tyvärr har man blivit mer och mer härdad av alla de hemskheter som dagligen sker i vårt land. Igår kväll läste jag dock något som måste vara det sjukaste och värsta jag sett i nyhetsväg under detta år. Det handlar om två olika artiklar. Det handlar om två olika våldtäkter. Det handlar om en somalier som våldtar för att han är ett offer av det svenska samhället.

Denna 23-åriga somalier påbörjade sin karriär som bestialisk våldtäktsman redan 2004, då han tillsammans med tre av sina landsmän våldtog och nära på slog ihjäl denna kvinna:Han och hans  somaliska vänner dömdes för det brutala dådet. För övrigt presenterades de i media med att vara svenskar. Med tanke på det lidande somaliern har kunnat få utstå efter denna begångna handling, tilläts han att byta namn och även psykologhjälp och ekonomiskt bistånd. Stödinsatser som var förgäves.

Under förra veckan valde han nämligen att våldta en 84-årig dam i Dalarna. Han bröt sig in hos henne, rånade henne på hennes värdesaker och avslutade förnedringen med att våldta henne i hennes eget hem. En och samma man från Somalia har förstört livet för ett antal kvinnor. Trots det får han ta del av vårdinsatser och ekonomiskt stöd. Det som gjorde mig mest upprörd i allt detta, var att man i DT, Dalarnas Tidningar, kommer med en förklaring till somalierns sinne för brutala våldtäkter och varför historien upprepat sig ännu en gång.

Enligt dem beror detta på att Frivården försökt att komma i kontakt med socialtjänsten för att ordna "stödinsatser" åt mannen, men utan att han beviljades det. Psykologen som haft kontakt med honom i lite över två år beskriver honom i utredningen som en "spänningssökande och impulsiv person", men att han inte har problem med att kontrollera sin ilska. 

Ja se där! En somalier som misshandlar kvinnor till oigenkännlighet, rånar dem och våldtar dem klassificeras som "spänningssökande och impulsiv" enligt psykiatrin.

Vilket fantastiskt land vi lever i!


Kommentarer
Postat av: Rickard

Skrev också ett lite ironiskt inlägg om samma historia.

http://enannandelavsmedby.blogspot.com/2010/11/en-dod-valdtaktsman-ar-en-bra.htmlÄr det ok om jag lägger upp en länk hit på min blogg?

2010-11-26 @ 18:02:13
URL: http://enannandelavsmedby.blogspot.com
Postat av: Frimodighet

Hej! Ja, jag har läst ditt inlägg innan.

Du får gärna länka hit om du vill!

2010-11-28 @ 10:58:18
Postat av: la libre parole

http://lalibreparole.blogg.se/2010/november/usas-farligaste-stader-ar-mangkulturella-1.htmlFärsk brottsstatistik från USA.

2010-11-28 @ 17:10:17
URL: http://lalibreparole.blogg.se/index.html

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0