Svar till Henrik Schyffert

Året är 2018, de skjuter raketer i husen runt omkring mig i mitt bostadsområde under valnatten. Jag tror att det bara är glada svenska människor som firar att det går så bra för ännu ett nationellt parti i riksdagen. Det är något fantastiskt med att se en festande nationell partiledare på tv, samtidigt som det exploderar gnistfontäner utanför fönstret. Så medan häxpiporna viner i septembernatten står jag på balkongen och undrar vad det här egentligen betyder. Om det nu är så att olika nationella partier inte vill ha invandrare, våldtäkter eller åldringsrån så borde det betyda att det de vill ha är motsatsen... (?!)

  Alltså något så unikt som svenska, traditionsbundna, vita, medelålders människor med 2,0 barn. De vill alltså ha mig. Ett land till brädden fyllt av folk som mig. Kan ni tänka er något värre? Alla ni som röstade på alliansen eller de rödgröna till riksdagen i söndags: Innan ni nu försöker sätta igång och rensa ut vårt land på allt som är svenskt, svensk kultur och svenska värderingar så skulle jag bara vilja berätta några grejer om mig...

  Jag är urtypen för en svensk kvinna. Jag är ambitiös, känner empati, delar med mig och  har många andra fina egenskaper. Jag säger att jag måste jobba, då gör jag det effektivt och på ett sätt som gör att jag vinner på det både i plånboken och karriärmässigt. Såna som vi tänker mest på vår omgivning. Vi har svårt att låta bli att engagera oss i allt. Vi klättrar på karriärsstegen, vi skaffar familj och har ett rikt socialt liv. Vi har svårt att säga nej och är naiva, vilket kan anses vara en fin egenskap. Vill föreningen att vi ska kratta löv gör vi det glatt, vi är med på föräldramöten, tränar 3 gånger i veckan, städar, diskar, tvättar... och så vidare.

  Det går att bygga ett samhälle kring mig, och andra svenska kvinnor och män. Om man stängde alla gränser och vi var tvungna att börja om, att det blev som i tv-serien ”Lost”, skulle jag tyvärr inte kunna tillföra någonting av det som varit mångkulturens fina egenskaper. Jag kan inte stjäla utan att känna att det är fel, jag kan inte våldta. Inte slå barn eller misshandla åldringar. Jag skulle må dåligt av att inte ha ett jobb och därmed tvingas leva på samhället. Jag skulle ständigt känna att jag vill göra det jag mår bäst av: att agera moraliskt, empatiskt och riktigt. Egenskaper som är karaktäristiska för nordbor, utmärkande för svenskar.

  Jag behöver 2500 kalorier per dag. Oftast försöker jag se till att äta nyttigt och en varierad kost. Jag är miljömedveten och tänker på djurens levnadsförhållanden, därför handlar jag oftast ekologiskt och närproducerat. Jag mår bra av att få andra människor att må bra, uppmuntra såna som vågar ta initiativ och bidra med glädje och energi till min omgivning. Jag är framavlad för att till nästa generation föra vidare svensk identitet, svenska värderingar och sunda ideal. Viktigast för mig är min familj.

 Så om er dröm är ett samhälle med mångkultur blandat med lobotomerade Henrik Schyffert-människor, så är min dröm ett Sverige där man kan se det som något fint med såna som mig och många andra stolta svenska människor. Människor med olika infallsvinklar och andra kunskaper, människor som är så modiga att de faktiskt vågat säga ifrån mot etablissemangets romantiska dröm om det mångkulturella och liberala samhället där gränserna för vad som är rätt och riktigt suddats ut. Människor som faktiskt kan tillföra något. Därför vill jag ha ett svenskt samhälle, där alla slags personligheter finns. Där det är fint att vara svensk. Där svensken får plats.


Svar på detta:
http://www.aftonbladet.se/vigillarolika/article7839980.ab

Kommentarer
Postat av: Ettantvåantrean

Jag kände direkt på mig vem det var som skrev den här texten när jag läste det på Nationall.nu, och visst var det. Grymt!Förresten, vad anser du om debatten som brutit ut nationell.nu under artikeln "ND backar rejält - SVP går framåt" (http://www.nationell.nu/2010/09/23/nd-backar-rejalt-svp-gar-framat/) angående Nationaldemokraterna? Jonas De Geer och "Freiheit" har skrivit två mycket informativa inlägg mot slutet. Det måste vara en hel del nytt för dig, som det var för mig?

2010-09-25 @ 16:18:11

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0