Tänkvärt

"Radikala mål kan endast nås med radikala medel".

"Sverige är det enda landet i världen som helt på egen hand kan komma att finansiera kolonisering och ockupation av sitt eget land".

"Det ligger i många likasinnades natur att ständigt försvara sig inför etablissemanget. Ska vi komma någon vart måste vi sluta försvara oss, för att istället gå till verbal attack och visa hur verkligheten ser ut".


Kommentarer
Postat av: Johan Björnsson



Precis som inom fysiskt självförsvar så är det bästa försvaret, att attackera!



Här har den amerikanske paleokonservative Pat Butchanan något att lära oss.



Oskorei skrev en gång följande;



"

- Trotsa öppet den politiska korrektheten.



Buchanan betonar att det rätta sättet att bemöta den intoleranta nya inkvisitionen är genom öppet trots, hån, och motangrepp. När någon kallar en för ”nazist” eller ”extremist” så är det en öppen förolämpning, och inte en anledning att börja be om ursäkt och ”ta avstånd”. Buchanan skriver:



Courage is contagious, and defiance can lead to a recovery of will. Americans love underdogs, rebels, and fighters, and are fed up with being demonized and dictated to.



Varje gång någon börjar stamma att ”men jag är inte nazist”, så innebär det dessutom ett erkännande av de politiskt korrektas makt, dess legitimitet och deras problemformuleringsmonopol. Det vore intressant att se hur reaktionen blev om någon istället vände angreppet mot dem själva, och med öppen vrede hånade dem för deras snedvridna världsbild och självgoda intolerans. ”Kejsaren är naken”, och har så varit en längre tid nu. Våra motståndare har ingen heder i denna fråga, de är nihilister, och att be om ursäkt till dem eller försöka förklara sig får inte samma effekt som i det vanliga livet. Judarna har ett talesätt som kan vara tillämpbart på de religiösa fanatiker vi har att göra med:



"När man träffar en galen hund har man två val. Antingen undviker man den, eller så dödar man den så snabbt som möjligt."



Nu ska man naturligtvis inte döda de politiskt korrekta rent fysiskt, men man bör vara beredd att kompromisser och ursäkter sällan har önskad effekt."




Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0